Summer feeling = Heavy Tools

Most, hogy a hőmérő higanyszála kisebb nagyobb megszakításokkal szinte folyamatosan 30 fok felett van, lassan mindenkit utolér a perzselő nyár hangulata....
Ilyenkor különösen nagy hangsúlyt kapnak a könnyed öltözékek, a praktikus viseletek és a kényelmes anyagok.
Ebben az időszakban is szükség van egy megbízható beszerzési forrásra, ahol a tökéletes darabokra rátalálhatunk. Nos, ez alkalommal (is) kiváló választás lehet a Heavy Tools, ahol a fenti paraméterek mellett szuper színekben és mintákban pompázó terméket találunk női és férfi verzióban egyaránt. A mostani ajánlóban én a hölgyeknek igyekeztem kedvezni, és egy trópusi motívumokra épülő szettel, valamint egy vibráló sárga outfittel készültem számukra, amiben garantáltam komfortosan, sőt abszolút vagányan vészelhetik át az előttünk álló forró napokat.

1., Az első szettben a sárga szín, valamint az egzotikus gyümölcsök dominálnak. Hozzá pedig egy rojtos farmersort az, ami szerintem szinte mindenkor és mindenhol tökéletesen passzol. 

2., A második outfit középpontjában a trópusi hangulat áll. Ezek a nyomatok köszönnek vissza a pólón és sorton egyaránt. Ehhez én kizárólag egy egyszínű fehér papucsot, és egy menő pénztárcát javaslok.

mayaajánlja heavy tools nyári akció

A fentieken túl további jó hír az is , hogy a cikkel szinte egy időben elkezdődött a HEAVY TOOLS szezonközi kiárusítása, így a nyári kollekció szuper darabjaihoz mostantól jelentős kedvezménnyel juthattok hozzá.

Én őszintén ajánlom, nézzetek körül az üzletben :)

 

Nyári leárazás Heavy Tools

Fotók és cikk: #MAYAstylist