Cluse órák - végre az Alba Plazában is

A Cluse óramárkát két lelkes tervező alapította 2013-ban Amszterdamban. Céljuk az volt, hogy egy olyan tökéletes és időtálló kiegészítőt alkossanak ,amiben egyszerre ötvöződik az egyszerűség, valamint a kifinomultság. A letisztult, igényes és minimál design iránt abszolút elkötelezett páros ötlete meghozta a várt sikert, hiszen a márka már most piacvezető a kategóriájában világszerte. Hazánkban nagyjából egy éve indult hódító útjára, s a Pesti Ékszer üzletünknek köszönhetően a hazai megjelenést követően már az Alba Plazában is megtalálható a márka komoly szortimentje.

Cluse Pesti Ékszer


A Cluse órák egészen biztosan a legjobbat hozzák ki a megjelenésedből, legyen szó akár egy farmer-tornacipős szettről, vagy egy elegáns összeállításról. 

A márka egyik alapfilozófiája az, hogy minden ember különböző, így az igényeik is eltérőek. Ezért lehetővé tették, hogy ügyfeleik bátran személyre szabhassák kedvenc időmérőjüket, s ennek érdekében számtalan színű, és anyagú szíj áll rendelkezésükre, amiket egyetlen mozdulattal könnyedén ki is tudnak cserélni. 

A cég alapításakor a másik fontos irányelv az volt, hogy termékeik minél szélesebb körben elérhetőek legyenek, s ez az árképzésben is megmutatkozik. Olyannyira, hogy valóban egy egészen széles réteg az, aki megfizetheti a nagyjából 30 ezer forint körüli vételárat.

Engem meggyőzött megbízható szerkezetével, valamint az időtálló és letisztult design-nal. Külön kedvencem a csomagolás, ami szerintem nagyon mutatósra sikeredett. 

Cluse Pesti Ékszer Maya ajánlja

Amennyiben további kérdés merülne fel a márkával, illetve annak konkrét modelljeivel kapcsolatban, akkor javaslom, hogy keressétek fel a PESTI ÉKSZER munkatársait, akik készséggel állnak rendelkezésetekre.

Maya ajánlja Cluse ételfotók

Fotó és cikk: MAYAstylist