Megnyitott a UPC

Pénteken adták át a UPC Magyarország Kft. új székesfehérvári üzletét Plazánkban.

A megnyitón a Falakon át program keretében nagyképernyős televíziókészüléket adtak a kórház gyermekosztályának. Két készüléket ajánlott még fel a cég, amiket az a gyermekek nevelésével foglalkozó intézmény kap, melyre december 18-ig a legtöbb ügyfél szavaz az új üzletben.

Szavazni lehet a Felsővárosi, a Hosszúsétatéri, a Ligetsori és a Tóvárosi Óvodára, a LURKÓ Gyermekvédelmi Egyesületre, a MÁS Fogyatékos Gyermekekért Alapítványra, valamint a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központra.

A megnyitó ünnepség 15.30-kor kezdődött, Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármesterének rövid köszöntőjével.

A polgármester Úr megnyitó beszéde után Miroslav Radakovic, a UPC Magyaroszág Kft. Értékesítési és Ügyfélszolgálati igazgatója mondta el gondolatait és tájékoztatta a jelenlévőket a UPC székesfehérvári múltjáról és tervezett jövőjéről, melynek első és nagyon fontos lépése a minden igényt kielégítő új iroda átadása.

Zárásként Szabó Viktor üzletvezető mutatta be a területen működő értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységeket, valamint részleteket árult el a Falakon Át programhoz köthető további adományozási lehetőségről és szavazásról.

Ezután kötetlen beszélgetés és büfé asztalos étel és ital fogyasztás zárta a programot.

UPC megnyitó