Nyár a Promoddal

Az utazás folytatódik a Promodnál…
Sétálj be a 100% cool-chic tengerparti gardróbunkba! Virágminták, lenge anyagok & természetes hatású kiegészítők széles választéka – a legígéretesebb kollekció az év legkedvesebb időszakára.

Egy új vonalat alkottunk meg a hosszú, nyári napokra, hogy ünnepeljük az életet mindazok számára, akik imádják a tökéletes szabásokat, a minőségi divatot és a szofisztikált részleteket – mindig a megfelelő arányban. Ibiza felé fordulunk, hogy körbejárjuk a várost, lustálkodjunk kicsit a napon, és élvezzük a tengerpartot elengedhetetlen Promod darabjainkban. A terítéken: zöldek és kékek összefonódva a garden party világában, pasztellek és fehérek az ünnepi megjelenés szolgálatában, illetve feketék és fehérek a csalhatatlan eleganciát sugárzó koktél party sziluettek biztosítására

A Promod nemzetközi hálózatával és egyedi stílusával van jelen a ready-to-wear piacon: nőies, elegáns természetes és friss. Minden kollekció kitűnő ár-érték arányt biztosít vásárlói számára a minőségi anyagválasztásnak, a kifinomult szabásvonalaknak és a különleges részleteknek köszönhetően, ami megkülönbözteti a Promodot a többi márkától.

null