KÉPES Program 2016

A KÉPES, azaz a Közösségi Értékteremtő Program - Együtt Székesfehérvárért! elnevezésű kezdeményezés célja, hogy a vállalati szféra és az önkormányzat összefogásában olyan megoldásra váró feladatok valósuljanak meg, melyek maradandó értéket teremtenek.
A 2016-os év konkrét céljairól sajtótájékoztatón számoltak be, ahol kiderült: ezúttal a bölcsődéket újítják fel, teszik komfortosabbá.

Idén a Szeder utcai 7. számú bölcsőde újul és szépül meg, ahol a programban résztvevő cégeknek és az önkormányzatnak köszönhetően egy közel 40 millió forintos beruházás valósul meg. A felújítás többek között érinti a bölcsőde udvarának akadálymentesítését, a szennyezett talaj teljes cseréjét, és a befüvesítését, a kiszáradt beteg növények, fatuskók és balesetveszélyes aknák, betonelemek eltávolítását, illetve szárazságtűrő növények telepítését. Kicserélik továbbá az udvari játékokat, a nyílászárókat, kiépítenek egy motorozópályát, és felújítják a teraszárnyékoló rendszert is. 

Forrás: Fejér Megyei Hírlap


A Sajtóközlemény az alábbi linken található. A sajtótájékoztatóról bővebb információk a szekesfehervar.hu, illetve a feol.hu oldalon olvashatók!

A sajtótájékoztatóról készült videó pedig itt tekinthető meg!

Képes Program