Rólunk

Általános információk:

Székesfehérvár, középkori nevén Alba Regia az egyik legősibb magyar városunk. Évszázadokon át történelmünk fényes eseményei játszódtak le e színhelyen. A város falai között koronázták és temették királyainkat és hozzátartozóikat. Itt volt a helye a királyi trónnak. Itt őrizték a királyi hatalom jelképeit.

Székesfehérvár a Mezőföld északi részén, Budapest és a Balaton között félúton fekszik, fontos vasúti és közúti csomópont. A barokkos jellegű belvárosban található az Alba Plaza, amely a város minden pontjából könnyen megközelíthető. A húszezer négyzetméteres modern épületben az üzletprofilok teljes palettája mellett több étterem, kávézó, multiplex mozi, és négyszázötven férőhelyes tetőtéri parkoló várja a látogatókat.

Kívánjuk, hogy ha bármikor betér az Alba Plazába, érezze jól magát, és élvezze a szórakozó vásárlás örömeit!


Technikai paraméterek:

Az épület egy szintes. Főfolyosó szeli ketté az épületet, melyhez egy mellék folyosó csatlakozik. Ezen kijutva - a Plazától külön üzemeltetett, de az épülettel egy egységet alkotó - Városi Piac közelíthető meg.

A bevásárlóközpontot télen, nyáron klimatizáljuk, így minden évszakban ideális találkozó hely. A nem dohányzók védelmében hozott törvényrendelet értelmében az egész ház területén tilos a dohányzás. A dohányzási szabályzatunkat megtalálják itt!

Divatárukon és szolgáltatásokon kívül a házban található még 6 éttermes ételudvar, 10 termes Cinema City mozi és kávézó.

A tetőparkoló fűthető körrámpán felhajtva közelíthető meg, férőhelyek száma: 450. A parkolás első órája ingyenes, majd minden megkezdett óra 200 Ft. A mozi látogatói a jegypénztárban érvényesített parkolójeggyel 3 órányi ingyen parkolásra jogosultak. A földszinti parkoló férőhelyeinek száma: 85, ezek ingyenesen igénybe vehetők! 


Menekülési útvonal, térképpel:

menekülés