HERBÁRIA adatlap

HERBÁRIA

HERBÁRIA logo
Nyitva tartás
Hétfő
9:00 - 20:00
Kedd
9:00 - 20:00
Szerda
9:00 - 20:00
Csütörtök
9:00 - 20:00
Péntek
9:00 - 20:00
Szombat
9:00 - 20:00
Vasárnap
9:00 - 19:00
Elérhetőségek
Telefon
+36/30 308-59-71
Email
Email küldése
Web
Weboldal
Szolgáltatások
  • Bankkártya elfogadóhely

HERBÁRIA

HERBÁRIA


Filozófia:

A Herbária 1949-ben alakult meg, azóta foglalkozik gyógynövény felvásárlással valamint gyógynövény alapú készítmények, gyógyteák, kozmetikumok és élelmiszerek előállításával és forgalmazásával. Társaságunk a magyar gyógynövény ipar és kereskedelem piacvezető vállalata. Termékeink fejlesztésében és gyártásában hangsúlyt fektetünk a népgyógyászati hagyományokra, a cég több mint 60 éves tapasztalatára és nem utolsó sorban a legkorszerűbb kutatási eredményekre. A termékfejlesztés fő iránya a gyógynövényekből álló készítmények körének bővítése valamint egy hungarikum gyógynövény termékkör kialakítása.


Minőségpolitika:

Szakmai felkészültségünket és tapasztalatainkat felhasználva kiemelkedő minőségű termékeket állítunk elő. Célunk, hogy termékeink használata támogassa vásárlóinkat egy egészséges életmód kialakításában és fenntartásában. Termékeink ellenőrzött gyógynövényekből ISO, GMP, HACCP minőségirányítási rendszerek alapján készülnek.


Termékek:

gyógynövény teák, élvezeti teák, étrend kiegészítők, Glutén és laktóz mentes termékek, vegán élelmiszerek, kozmetikumok, kényelmi lábbelik, talpbetétek, lábgyógyászati termékek


Forgalmazott márkák:

Herbária, Bano, Bánfi, Bioco, Vitaking, Jutavit, Bálint cseppek, BioTech,Szafi free, Mester család, Dénes natura, Éden prémium, Steinberger,Berkemann, Solidus, Batz, Rieker, Aco, WellproElfogadott fizetési eszközök:

  1. Készpénz (forint)
  2. Bankkártya
  3. Egészségpénztári kártya
  4. Étkezési Erzsébet-utalvány
  5. Erzsébet-utalvány Plusz kártya
  6. Edenred
  7. Alba Plaza utalvány